Cicero Color


Over ons

Als u contact opneemt met Cicero Color, krijgt u te maken met Dirk Lodder. Wie is Dirk?

“De grafische sector heeft al 30 jaar mijn hart gestolen. Dat komt vast omdat ik de genen heb geërfd. Vanuit de kinderstoel keek ik mee met mijn grootvader, die de drukpers bediende. Mijn grootvader die het vak ook weer overnam van zijn vader. Enthousiast door de passie van mijn voorouders heb ik een grafische opleiding gevolgd en ben ik aan de slag gegaan. Door de jaren heen heb ik geleerd dat service, kwaliteit en een passend advies voor klanten erg belangrijk zijn en vertrouwen geven. Mijn kwaliteit zit in het goed luisteren naar de wensen van de klant en die wensen op een creatieve manier vertalen in een ontwerpvoorstel. Dat voorstel wordt met u doorgesproken en aangepast als het nodig is. Met een groot netwerk aan tekstschrijvers, illustrators, fotografen, webdesigners en drukkerijen verzorg ik uw opdracht van begin tot eind. U als klant, merkt weinig van dat netwerk. U krijgt van mij een offerte met een totaalprijs en heeft in principe alleen met mij als contactpersoon te maken. Ook leidt de inzet van dat netwerk niet tot kwaliteitsverlies of gebrek aan service. Een product wordt alleen aan u getoond als ik voor de volle 100% tevreden ben.”

Dirk Lodder

Handen schudden

Service, kwaliteit en een passend advies vinden wij voor onze klanten erg belangrijk en vertrouwen.

Luisterend oor

Onze kwaliteit zit in het goed luisteren naar uw wensen, die wij op een creatieve manier vertalen in een ontwerp voorstel.

Uitbesteden

Wij maken indien nodig gebruik van tekstschrijvers, illustrators, fotografen en webdesigners (U als klant, merkt weinig van dat netwerk) het voorstel wordt met u doorgesproken en aangepast zodat u 100% tevreden bent.

Akkoord

Uw voorstel is gereed en dan kan het naar de drukker, krant of ander media.